Campioanele judeţelor Satu Mare şi Maramureş se duelează la Zalău

Federaţia Română de Fotbal a programat mâine 21 de meciuri de baraj în care se vor stabili echipele promovate în Liga a III-a. Printre cele 21 de partide se numără şi cea de pe Stadionul Municipal din Zalău, unde se întâlnesc echipele campioane din judeţele Satu Mare şi Maramureş.

AS Someşul Oar este campioana judeţului Satu Mare, care a învins în finala judeţeană câştigătoarea celeilalte serii, Victoria Apa, cu scorul de 2 – 1.

În Maramureş, campioană judeţeană a devenit CSM Sighetu Marmaţiei, câştigătoarea Seriei Nord, echipă ce a învins în finala judeţului Speranţa Colţău, câştigătoarea Seriei Sud. Sighetenii pregătiţi de Sorin Cigan au câştigat toate cele 24 de partide susţinute în campionat, având un golaveraj de invidiat, 152 de goluri marcate şi doar 18 primite.

Meciul dintre Someşul Oar şi Sighetu Marmaţiei este programat mâine, de la ora 18, pe Stadionul Municipal din Zalău, iar observatorul partidei a fost delegat Dan Costin, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj.

În cazul în care scorul dintre cele două formaţii va fi egal la finalul celor 90 de minute, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, iar în cazul în care egalitatea va persista şi la finalul celor 120 de minute se va trece la loviturile de departajare. 

Leave a Comment